Contactati-ne ! Telefon:0740 143 385

Despre noi

Firma a fost infiintata in 2006 si are ca domeniu principal de activitate productia de sobe de teracota, cahle teracota cat si a sobelor premontate pe suport de cornier dar si comercializarea si transportul acestora.
 
Suntem o echipa tanara, creativa si ambitioasa, care intodeauna doreste sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientului.
  
Sobele de teracotã nu reprezintã numai obiecte de decoratiuni interioare ci si o tehnicã de încãlzire ce îmbinã valorile ancestrale ale vietii cu respectul fatã de mediul înconjurãtor.
Fascinatia focului...Oamenii sunt fascinati de foc. Suntem atrasi de flacari ca nici o alta specie; inca din cele mai vechi timpuri focul a fost una dintre principalele noastre nevoi pentru supravietuire. Flacara scoate in evidenta energia chimica din foc, transformind-o in energie termica, care ne incalzeste si ne tine in viata, la fel ca apa si pamantul.

Noutati

  • Producem sobe premontate Oferim o gama variata de culori si diversitate a modelelor. Vezi mai mult...
  • Noutate sobe Oferta de 10% reducere la toata gama de sobe premontate care au usi cu geam termorezitent.  Oferta valabila pana la data de 20.03.2020. Oferta valabila in limita stocului disponibil. Vezi mai mult...
  • Asiguram distributie in toata tara Suntem o echipa tanara, creativa si ambitioasa, care intodeauna doreste sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientului. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0740 143 385 si la adresa Sat corbi, strada Voicu Corvin nr.275, judetul Arges. Vezi mai mult...