Contactati-ne ! Telefon:0740 143 385

Termeni si conditii

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau intrezice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

Vanzatorul recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si al site-ului.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC Carpenul Mic SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Nota: Clientul declara ca a luat la cunostinta si este de acord ca vanzatorul sa salveaze datele din contract, in scopul prelucrarii datelor si isi rezerva dreptul de a transmite tertelor parti datele, atat cat sunt necesare pentru indeplinirea conditiilor contractuale. Practicile noastre de confidentialitate a datelor sunt in conformitate cu legea in vigoare privind protectia datelor.

Noutati

  • Producem sobe premontate Oferim o gama variata de culori si diversitate a modelelor. Vezi mai mult...
  • Noutate sobe Oferta de 10% reducere la toata gama de sobe premontate care au usi cu geam termorezitent.  Oferta valabila pana la data de 20.03.2020. Oferta valabila in limita stocului disponibil. Vezi mai mult...
  • Asiguram distributie in toata tara Suntem o echipa tanara, creativa si ambitioasa, care intodeauna doreste sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientului. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0740 143 385 si la adresa Sat corbi, strada Voicu Corvin nr.275, judetul Arges. Vezi mai mult...